Wednesday, November 23, 2011

Eelviimane

Homme ongi juba esietenduse päev ja nüüd on see tõesti vaid tundide küsimus. Tänasest kontrolletendusest tuli päris mõnusat tagasisidet ja loomulikult oli ka esimene kummardamine nii paljude silmade ees.
Eks igaühel tekivad oma assotsiatsioonid, seega, me oleks väga tänulikud, kui jätaksite meile siia kommentaaridesse oma muljeid ja arvamisi. Ka siis kui üldse ei meeldinud ja ka siis kui midagi meeldis ja mis meeldis. Ja milliste oma lugudega seostus. Oleks tõesti väga huvitav kuulda ka kõigi teie mõtteid, kes etendust näinud ja seda blogi lugema satuvad. Esiteks juba selle pärast, et see on meil esimene kord midagi sellist teha. Teiseks  on see loomeprotsessi kõrval olnud ühtlasi ka õppeprotsess. Ja iga kogemus rikastab ja avab uusi uksi. Või teid. Seega oleks armas kui jagate meiega ka oma arvamisi, sest iial ei tea, kust võib tulla võti, mis avab järgmise ukse.



Tänasest kolleegide tagasisidest jäid kõlama sellised ütlemised:

"Keel ei oma tegelikult mingit tähendust, kui tõesti tahta midagi öelda, siis leitakse see keel. Olgu see siis tantsukeel, muusikakeel või mõni muu keel. Mulle väga meeldis." 
 "Lugu jooksis hästi ja oli hästi arusaadav, mis mõeldud on."

 "Nii hea on teatrist ära tulla selline helge tunne sees."

"Mul on siiamaani suu kõrvuni. Väga tore lugu ja huvitav liikumine."
" Sokid olid tõesti väga omapärased tegelased." 
"Palju armsaid ja leidlikke detaile, mis seostuvad oma mälestuste ja kogemustega."
 "Muusikavalik meeldis väga."


Homseni.
Esietenduseni.

Tuleproovipäev

Nii. Ongi esimese tuleproovi päev kätte jõudnud ehk täna on meil KONTROLLETENDUS!!!!
Astume siis kolleegide kontrolliva silma ette. See on vahetevahel ärevam ja tähtsamgi kui esietendus.
Tundub,et kehad ja vaimud on valmis. Kui välja arvata, et südamed klopivad natuke ja peod on niisked. Hingame siis rahulikult sisse ja välja. Kell kolm läheb lahti!